Beoordelingen van Sensei Sushi Culemborg

Recente recensies

5.0
Esther
gisteren

Snel geleverd, super lekker en zelfs nog wat over voor de volgende dag. Smaakt top! Wat knapperig moet zijn is knapperig, alles super vers!

Carla Geurts-Kilian
gisteren

Heerlijk genoten van jullie overheerlijke verse sushi. Het is iedere keer weer een soort van feestje thuis.

Noa Valen
gisteren

Er zaten vandaag bloemetjes op de sushi!!🌸🌼 Zag er superleuk uit:)

Soraya Straatman
20 mei 2022

Erg goede service, vriendelijk personeel en lekker eten!

David
18 mei 2022
Patricia
18 mei 2022

Wat een geweldig lekkere sushi! Zo vers en smaakvol, complimenten aan de kok(s)!! .. én de bezorger :))

Selma
17 mei 2022

HEERLIJK

Anita
16 mei 2022

Normaal altijd 5-sterren. Sushi was dit keer nét iets te warm. En de wasabi was totaal niet pittig. Zijn jullie van merk gewisseld? Desondanks zijn en blijven wij fan!

Peter Groffen
16 mei 2022
MT
16 mei 2022
Remco
14 mei 2022

Ontzettend genoten van de sushi. Helaas iets later ons eten gekregen dan eerst werd aangegeven. We werden wel netjes gebeld dat het iets later kwam. Volgende keer bestel ik hier weer!

Stan van der Linden
13 mei 2022

Was weer lekker ;)

Gabs
13 mei 2022

We hebben genoten van de sushi , we bestellen weer een keer.

Berg
11 mei 2022

Overheerlijke sushi

Harm-Jan Wijnen
11 mei 2022

Lekker gegeten, er zou nog wel contact door jullie met mij opgenomen worden aangezien de bestelling een uur later kwam dan verwacht..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lianne
10 mei 2022
Leyla
9 mei 2022

Zoals altijd weer heerlijk!

Walter Vanden Eynde
9 mei 2022

Bestelling was tijdig klaar. Super lekker gegeten. Niets op aan te merken.

Sander
9 mei 2022

Perfecte moederdag! Heerlijk gegeten!

Kikkert
8 mei 2022

Het was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tessa
8 mei 2022

Was weer super lekker, en hele goede service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Daan
6 mei 2022

De sushirollen waren geplet en zagen er niet meer smakelijk uit helaas

Noes
5 mei 2022

Gewoonweg heerlijk, alles smaakte vers en goed op temperatuur (cripsy rolls). Snelle en vriendelijke bezorger.

Audry Murray
5 mei 2022

Super vers en super goed.. altijd heerlijk wij bestellen nooit ergens anders meer sushi! Sensei is echt een aanrader.. heerlijk gegeten weer

Badr
4 mei 2022
Claudia
4 mei 2022

Het was nu wel goed. Klachten van de vorige keer zijn netjes opgelost

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jongerius
1 mei 2022

Heerlijk vers en goed van smaak.

Zomer
30 april 2022
A.jager
30 april 2022
EB
27 april 2022
Sander
24 april 2022

Afgezien vh vergeten van de gratis rol, verder alles prima en heerlijk zoals altijd.

Esther Verbunt
23 april 2022

Sushi werd iets eerder bezorgd dan dat er was aan gegeven. Super lekkere en verse sushi 👍

Eve
22 april 2022

Lekker sushi en vers ;)

Kimberly
21 april 2022

Vaker eten besteld en normaal wel lekker, maar deze keer was echt slecht.

Carla Geurts-Kilian
19 april 2022

We hebben weer heerlijk gegeten en genoten van de diverse smaken van de Familie-box

Murray
16 april 2022

Zoals altijd super vers en goede kwaliteit. Er was iets mis gegaan met mijn bestelling naar dit is keurig opgelost

Layla
15 april 2022
Maarten
11 april 2022

Lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sander
10 april 2022
Manuela Nengerman
9 april 2022

Sushi van Sensei blijft de lekkerste in de stad. Het valt nooit tegen en wordtop perfecte temperatuur afgeleverd. Sushi is niet te zuur of te zoet daarnaast krijg je veel waar voor je geld.

Miranda
8 april 2022
Bout
8 april 2022

Heerlijk

Tessa
7 april 2022
Carla Geurts-Kilian
3 april 2022

Heerlijke sushi zoals altijd waar we super van genoten hebben.

Marjolein
3 april 2022

Heerlijke sushi voor een goede prijs/kwaliteitverhouding. Zeer aan te bevelen. Leuke attentie dat je bij bestelling vanaf bepaald bedrag een extra roll mag kiezen. Complimenten voor de communicatie. We werden gebeld dat de bezorging wat later werd door erge drukte en toen de bestelling werd.gebracht nogmaals van de bezorger excuses ontvangen. Chapeau.

Sander
2 april 2022

Uw opmerkingen verbeterpunten of complimenten.

Margaret Oomen
2 april 2022

Lekkere en goed verzorgde Sushi!

Koen Verweij
1 april 2022
RdL
29 maart 2022

Het was weer heerlijk! Tot snel weer 😁

Jos Swaning
28 maart 2022

heerlijk gegeten bezorging een beetje te laat maar vond het niet erg

Ellen
28 maart 2022

Heerlijke sushi, bestelling op tijd maar niet compleet. Werd binnen 15 minuten bezorgd. Netjes opgelost waarvoor dank.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Carla Geurts-Kilian
27 maart 2022

Af en toe moet je zelf de slingers ophangen voor een feestje en dat hebben we gisteravond gedaan door jullie altijd overheerlijke en super verse sushi te bestellen. We hebben weer genoten van jullie producten. Blijf zo doorgaan.

Esther
26 maart 2022

Keurig op tijd geleverd. Beleefde bezorger. We hebben weer smakelijk gegeten, dank!

Noa Valen
25 maart 2022

Wij bestellen vaak hetzelfde, maar vanavond hebben we ook een pokebowl op:) En die blijkt ook mega lekker te zijn! Bedankt!

Mar
25 maart 2022
Sander
24 maart 2022

lekker man!

Julia
22 maart 2022
Audry Murray
21 maart 2022

Weer heerlijk bedankt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Assia Faik
20 maart 2022
Bilal
19 maart 2022

Een goede tent! Ze zijn altijd vriendelijk, altijd op tijd en communiceren gewoon goed!

Gabriëlla Nengerman
17 maart 2022

Altijd goed 😊 beste sushi van de stad ❤️

Sanne
17 maart 2022

Bezorgers zijn hartstikke aardig en de sushi is TOP.

Van Doesburg
16 maart 2022

Deel bestelling miste in eerste instantie maar dit werd erg goed opgelost! Chapeau! Eten zoals altijd heerlijk…

Elsje Braam
14 maart 2022

Lekker vers!

Carla Geurts-Kilian
14 maart 2022

Gisteravond weer een klein feestje thuis door jullie overheerlijke sushi. De verse producten, de manier van serveren, het was weer super genieten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Audry Murray
13 maart 2022

Het was heerlijk. Super vers we gaan echt vaker bestellen. Bedankt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Karen
13 maart 2022
Anoniem
13 maart 2022

Heerlijke sushi. Beter dan alle grote ketens!

Sleeuwits
11 maart 2022

Lekkere sushi voor een goede prijs.

Sander
11 maart 2022

Altijd heerlijk! Ultra snelle bezorging!

sophie
9 maart 2022

Altijd erg goed en lekker!

Harry Bos
8 maart 2022

Wederom optimaal genoten van de verrassingsbox, heerlijk vers bereid, smaakvol zoals sushi hoort te zijn en natuurlijk wederom op tijd geleverd! Aanrader!

Nora
6 maart 2022

Snel bezorgd Sushi was heerlijk Klantvriendelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Irma
6 maart 2022
Layla
6 maart 2022

Heerlijke sushi en super snel geleverd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Johan
6 maart 2022

Erg lekker, de bestelling was zo geplaatst, de bezorger was er snel en het smaakte erg goed, alleen jammer dat ze geen deserts hebben :p. Kortom ik ben zeer tevreden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

thea vd berg
6 maart 2022

lekker eten en op tijd bezorgd. Meer kan je niet wensen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tonie
6 maart 2022

Heerlijk gegeten, zoals altijd, we werden gebeld dat het iets later werd, ook al was dit maar 5 minuutjes

De Jong
6 maart 2022

Exact op tijd! Bedankt 👍 sushi was ook super goed

T.K.
6 maart 2022

Had hier voor gebeld maar zou worden terug gebeld. Is niet gebeurt

Tineke Kops
5 maart 2022

Jammer dat de gratis rol er niet bij zat en maar 3 chopsticks ipv 4 Verder alles prima!!

Christina
5 maart 2022

Ben zo blij met Sensei 🤤

Dion
4 maart 2022
Anoniem
4 maart 2022
Goa Borrek
4 maart 2022

Bezorging was laat en ik kreeg andere dingen dan ik besteld had. Jammer

Carla Geurts-Kilian
4 maart 2022

Gisteravond weer genoten van jullie sushi. De versheid, de heerlijke geur en de voortreffelijke smaak. Het was weer super allemaal.

Sander
3 maart 2022

Heerlijk weer! Love it.

Tarik Boulahiati
1 maart 2022
Shaima el Haddioui
1 maart 2022
A van Aken
28 februari 2022

Zoals altijd gewoon top! Lekker eten en op tijd bezorgd.

Kim
28 februari 2022

Topkwaliteit en snelle levering!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Annelies
28 februari 2022
Isabelle
27 februari 2022

We zijn altijd heel tevreden. Maar nu duurde het wel erg lang met als gevolg dat ons eten koud was. We zijn wel netjes gebeld dat ze erg laat waren. Maar als het eten dan koud is, is dat wel een teleurstelling. De smaak was wel goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ghadban
27 februari 2022

Bedankt voor jullie Lekker eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bernadette van der oord-monkel
26 februari 2022

Het was erg lekker. Ze waren iets vergeten en hebben dit alsnog bezorgd met een extra rol.sushi!

Stolp
26 februari 2022

Niet alles gekregen wat we besteld en betaald hadden. Moesten hiervoor terug.

Broeckx
26 februari 2022

Onderdeel van bestelling in de haast vergeten. Netjes weer opgelost door excuses, alsnog te bezorgen en extra rolletje erbij. Super service.

Noa Valen
25 februari 2022

Weer heel lekker gegeten! En het eten staat ook altijd op tijd klaar om op te halen:)

jeroen meulendijk
24 februari 2022
Tessa Kraaijpoel
20 februari 2022

Het eten was super lekker! Heerlijk vers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Murray
20 februari 2022

Eten was super goed. Kregen in eerste instantie verkeerde bestelling gelukkig kon na telefonisch contact het nog gauw omgeruild worden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M
20 februari 2022

Was weer prima

Riekie van Rosmalen
18 februari 2022

Goede kwaliteit zeer warm en ontzettend smakelijk

Sim
18 februari 2022

Lekkere sushi, vooral de ebi rol en de rainbow rol. De maki’s hebben een beetje taaie nori, misschien kunnen jullie hier wat aan doen, dan zou het perfect zijn. Altijd op tijd bezorgd en vriendelijk. Niets te klagen over deze zaak. Zeker een aanrader

Willemijn
18 februari 2022

Ben gebeld om te checken over sesam allergie, heel attent. De sushi is eerder bezorgd dan op de website aangegeven. Heerlijk gegeten.

Louise
15 februari 2022

Snel en vers! Top

Familie van Doorn
15 februari 2022

Heerlijke sushi, netjes verzorgd. Soms kan het gebeuren dat door grote drukte een bezorging vertraagd is, hoe fijn is het dat je daar dan even over gebeld wordt! Superservice :)

Dyoreka
14 februari 2022

Altijd snel bezorgd, heerlijke sushi en handig dat je de verwachtte levertijd op de mail krijgt. Geen verbeterpunten. Wat ik wel leuk zou vinden is als jullie een actie zouden doen waarbij we wat andere dingen makkelijk kunnen uitproberen.

Marijke
14 februari 2022

Superlekker!

Jeffrey Ruitenbeek
14 februari 2022

Er klantvriendelijk, komen altijd afspraken na en bellen als het iets later is. Heel tevreden.

Carla Geurts-Kilian
14 februari 2022

Weer heerlijk genoten van jullie Sensei Uramaki Box, Chuka Maki en Maki mix. Kijken al weer uit naar de volgende bestelling.

Nadia Bouallouch
14 februari 2022

Het eten is altijd lekker en vers! Bezorgers altijd vriendelijk. Als we sushi willen eten bestellen wij altijd hier, ondanks dat we hier in het dorp nog 2 andere aanbieders hebben. Sensei Sushi blijft gewoon de lekkerste sushi te hebben.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cobussen-Baas
13 februari 2022

Tip: de gyoza anders verpakken, bijvoorbeeld in een aluminium bakje zodat ze warm blijven. Onze complimenten de sushi was erg lekker en vers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

JS
13 februari 2022

Lekkere sushi en op tijd bezorgd

Mark
9 februari 2022
E.
8 februari 2022

Bezorging was weer perfect op tijd en weer heerlijk gegeten dankzij jullie! Echt TOP

Anoniem
7 februari 2022

Heerlijke gerechten! Bezorging was iets vertraagd maar daar werd keurig over gebeld. Prima service!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Murray
7 februari 2022

Er zat helaas weer krab in de box had aangegeven dat we dit niet wilden. De rest was heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sarah
6 februari 2022

Wederom heerlijk gegeten! Iedere bestelling is altijd vers en van kwaliteit. Erg blij met Sensei Sushi in Culemborg! :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mitch
6 februari 2022

Bezorger was 20 min later dan gepland bood netjes excuus aan maar helaas wel te laat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Myrea
6 februari 2022

Afgelopen zaterdag (5/7) heb ik besteld bij Sensei Sushi. Ze hebben me netjes gebeld dat mijn bestelling later zou komen. Toen ik mijn bestelling ontving miste ik een item. Heb erover gebeld en binnen 30 minuten kreeg ik alsnog het missende item + wat extra als excuus. Sushi was heerlijk en vers, medewerkers zijn lief. Raad Sensei Sushi zeker aan!

Hakima
5 februari 2022

Het was heerlijk! We hebben wederom genoten 😉

Sarina
5 februari 2022
Sander
5 februari 2022

Zelfs als ik weekendje wegga naar Limburg of Friesland neem ik sushi mee van sensei, om teleurstelling bij de plaatstelijke (over het algemeen mindere) sushiboer te voorkomen. Sensei sushi Culemborg, snap niet dat ze niet al gedwongen worden een groter pand te betrekken omdat ze het niet meer aankunnen.... maar wellicht in de nabije toekomst! Ga zo door!

-
5 februari 2022

Het was weer heerlijk

Kim
4 februari 2022

Lekkere sushi en ruim assortiment. Levering is ook zeer snel.

Sim
3 februari 2022

Altijd lekker en snel bezorgd. Zeer goede kwaliteit vergeleken met vele andere zaken. Leuk dat ze een gratis rol geven!

E.
3 februari 2022

Ik bestel super vaak bij Sensei Sushi. Eindelijk een goede sushi tent in de buurt en ze hebben veel keus. De pokebowl yakitori chicken is echt een aanrader of de soft shell categorie o.a., echt super lekker!! Het word (bijna) altijd op tijd bezorgd en loopt het nu om één of andere reden uit, bellen ze altijd netjes om je op de hoogte te stellen hiervan. Vind het zelf niet erg als het ietsjes later komt want het is het wachten absoluut waard. :) En de bezorgers zijn altijd erg netjes en vriendelijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M. B.
1 februari 2022
Maira
31 januari 2022

Heerlijke sushi, alles vers. Alleen de crunchy box was niet zo crunchy meer door de lange bezorgtijd. We wonen ook wel wat verder weg, dus dat nemen we jullie niet kwalijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nico
30 januari 2022
Tom Weterings
30 januari 2022
Carla Geurts-Kilian
30 januari 2022

Gisteravond de Sensei Familie Box en de Uramaki Box besteld. De bezorging op de tijd zoals afgesproken door een van de vriendelijke bezorgers die ons huis bijna blindelings weet te vinden. Het waren weer mooie plaatjes om te zien hoe het allemaal in de boxen lag. De geur en de smaak waren tongstrelend lekker, we hebben weer super genoten en nog over, dus vandaag als lunch gebruikt.

D jansen
30 januari 2022

Eten was heerlijk en snel gebracht.

Michael
29 januari 2022

Duurde wat langer maar goed opgelost door het bedrijf. Goeie sushi jammer dat er geen zal en tonijn meer was de vervangende sushi was minder.

Noa Valen
28 januari 2022

Heel vriendelijke en klantgerichte eigenaar! En de sushi is altijd weer heerlijk:)

Anoniem
28 januari 2022

Heerlijke sushi! Dit is de tweede keer, dat we bestellen. Het bevalt ons goed.

Mila
24 januari 2022

Heerlijke verse sushi en perfect op tijd

Leonie Steenis
24 januari 2022

Echt heerlijk gegeten!! Goed op tijd en ook nog lekker warm. Wij gaan hier zeker nog een keer bestellen.

e lenselink
23 januari 2022

wat warm hoorde te zijn was ook lekker warm.heerlijk gegeten.

Ed van Ruiten
22 januari 2022
Bianca van Bentum
22 januari 2022

Weer superlekker gegeten! Bestellen alleen nog maar hier als we sushi willen eten.

Noa Valen
22 januari 2022

Ondanks dat het dit keer heel druk was en er door corona te weinig personeel was, was de sushi weer superlekker zoals altijd!

Miranda
21 januari 2022
ChrisX
21 januari 2022

Late bezorging, maar dat was helemaal niet erg. Lekkere sushi en goed geregeld. Dit is de 3e keer dat ik bestel en zeker niet de laatste. Top sushi!

Miranda
21 januari 2022

Bestelling gebracht op afgesproken tijd. Verse producten en echt heel lekker!!!

A-j
21 januari 2022
J
21 januari 2022
Ayse
20 januari 2022

De sushi smaakte minder vers dan wat ik gewend was. Tonijnrol was daarentegen wel vers en dat was heerlijk. De sojabonen waren te zacht. Ik geef het nog een kans. Bezorging was snel!

Sander
17 januari 2022

Ik heb denk ik covid, ik proefde niks van de sushi. Maar ik laat me niet testen, ben niet gek..... overheid is niet te vertrouwen. Maar rating voor sensei verdient altijd 5 sterren. De beste sushi altijd vers bereidt en het oog wil ook wat!

Yorick
17 januari 2022

Beste sushi van Culemborg en omgeving! Sushi werd later bezorgd, maar daar werd netjes voor gebeld!

Jeanette
16 januari 2022

Bezorging was later dan gepland, maar werd netjes gebeld hierover. Heerlijke sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sandra
15 januari 2022

Mooi op tijd! Goede zalm en tonijn 👍🏻

Carla Geurts-Kilian
12 januari 2022

Eerste keer van dit jaar weer heerlijk genoten van jullie verse Sensei Sushi, opgediend als mooie schilderijen in de geleverde bakken. Het was weer tongstrelend, de verschillende smaken van de sushi. Ik kijk al uit naar de volgende keer.

Jamie van der Meer
11 januari 2022
Jolanda vd lagemaat
10 januari 2022
Isabelle
10 januari 2022

Het eten was heerlijk! Alles was warm toen heb aankwam en super snel geleverd!

Henry
9 januari 2022

Prima sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
7 januari 2022
B.Y. Sollman
7 januari 2022

Mijn eerste keer sushi. En wat is DAT lekker. Heb vooral genoten van die crispy box met al die hapjes met zo´n heerlijk krokant laagje. Zeker voor herhaling vatbaar.

Bosma
4 januari 2022

Altijd lekker :)

Hans
3 januari 2022

Heerlijke sushi, fris en smaakvol. Hebben graag ook andere gerechten erbij zoals rijst of kip maar dat komt misschien nog. De sushi is top, en niet te zuinig gemaakt. De rol zit goed vol. Bezorging strak op tijd en uitermate vriendelijk! Klasse Sensei!

JAn
3 januari 2022

Bezorging was wat later dan verwacht. De mail waarin aangekondigd werd dat de bestelling onderweg was gaf geen tijd aan waarom de bestelling verwacht kon worden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sander
1 januari 2021

Perfecte oudjaarsavond dankzij Sensei sushi oa

Ellen
1 januari 2021

Perfect op tijd en heel lekker!

Loes Halberstadt
31 december 2021

Zoals altijd was de bestelling ruim op tijd. De kwaliteit is altijd subliem. Dank u voor de goede service.

Lobke Bos
31 december 2021

Heerlijke sushi, goede communicatie en hartelijke bezorger. Hier gaan wij vaker bestellen.

Tarik Boulahiati
30 december 2021

Ik vond de presentatie van de box mooi! En vond het heerlijk

Shaima el Haddioui
30 december 2021

Was weer lekker!

Angelique
29 december 2021

Sushi was lekker. We werden netjes gebeld dat het 15 minuten uitliep, dus geen probleem.

Maartje
29 december 2021

Bezorging duurde wat lang maar het was het wachten zeker waard! Ik heb hier nu voor de derde keer besteld en ben erg tevreden.

Anoniem
29 december 2021

Het kwam wat later keurig over geïnformeerd, het was niet voor niks druk 5 sterren sushi en service

Maarten
29 december 2021

Zowel de persoon aan de telefoon als de bezorger stonden ons op correcte wijze te woord. Sushi was lekker vers!

Roger de Jager
27 december 2021

De sushi was lekker, echter de gyoza was enorm koud. Ook aardig wat vertraging in de bezorging en het kwam niet aan volgens bestelling, vervolgens na een telefoontje korting op de volgende bestelling gekregen ivm de (begrijpelijke) drukte. Wij geven het nog een tweede kans :)

Kapita
27 december 2021

Heerlijk en op tijd

Marco Dienaar
27 december 2021

Super van kwaliteit. Alleen te weinig…. We hadden voor 4 personen gehaald. Je kunt dan beter wat meer bestellen dus.

Jeanet Koch
27 december 2021

Keurig geregeld, netjes op tijd. Verpakt op mooie schalen en heerlijke verse sushi!!!! Wij zijn super tevreden!

A. B
27 december 2021

We misten de boontjes en eetstokjes maar de rest was prima in orde dus tevreden hoor.

Larissa
26 december 2021

Hele lekkere sushi!!

Louise
26 december 2021
Mirjam
26 december 2021

Was lekker maar bak van 24 stuks zaten er maar 18 in. En er zat iets bij wat ik niet besteld had.

Bianca
26 december 2021

Jammer dat ik wat anders gratis kreeg dan de aangegeven rol die ik bestelde

Familie van Doorn
26 december 2021

Heerlijke sushi, op tijd geleverd, goede service en altijd voor herhaling vatbaar. Zeer aan te bevelen dus :)

N.T
25 december 2021
M van den Herik
25 december 2021

Vandaag, op eerste kerstdag een prachtige grote schaal sushi laten bezorgen. En zoals altijd smaakte het voortreffelijk! Tot de volgende keer!

Marco Van Beem
25 december 2021

Wat een geweldig lekkere sushi’s! Bezorging stipt op tijd! Met één woord… GEWELDIG!

A.Jager
24 december 2021

Alles prima fijne feestdagen

Marco van de kraats
24 december 2021

Keurig op tijd en het was weer overheerlijk. Als ik dan toch een min puntje mag aangeven waren het als bijgerecht de sojabonen.

Martijn
24 december 2021

Super lekker en ziet er mooi uit

Carla Geurts-Kilian
24 december 2021

Gisteravond genoten van jullie overheerlijke sushi.

Bianca Kragtwijk
22 december 2021

Heerlijke sushi en snelle levering, genoten al meerde malen,goede sushi

Pierre
21 december 2021

Normaal altijd prima en lekker. Deze keer wat losser gerolde sushi en loempias die niet helemaal goed doorbakken waren. Wellicht druk geweest.

Jan Hofman
21 december 2021
Samira
19 december 2021

Het eten was heerlijk!

Yassine
18 december 2021

Was lekkere goeiensushi goedzo💪

Sander
16 december 2021

Heb nog niet gegeten. Maar 5***** altijd toch. Jwz.

Miranda
14 december 2021

Eerste keer dat we hier hebben besteld, maar zeker niet de laatste, was erg lekker en een snelle bezorging

Carla Geurts-Kilian
13 december 2021

Gistermiddag weer heerlijk genoten van jullie overheerlijke sushi. De geur als je de boxen opent, doet me bijna "watertanden".

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anne
12 december 2021

Héérlijke sushi! Top bezorging! Wij bestellen zeker nog een keer!

Gabriëlla Nengerman
12 december 2021

Weer zo lekker :)

H Kool
11 december 2021

Jammer dat er geen toppings op de pokebal zitten. Sushi kip gegrild is verrukkelijk

Martijn Verhoef
11 december 2021

Op tijd klaar, smaakvolle sushi en nette bediening.

Anoniem
10 december 2021

Top!

Esther Verbunt
10 december 2021

Altijd weer een genot om bij Sensei Sushi te bestellen. Zalige sushi en het wordt bezorgt op de tijd die ze aangeven.

K
8 december 2021

Eten is altijd lekker en snel bezorgd

Carla Geurts-Kilian
8 december 2021

Vanmiddag genoten van een super verse Crispy-box (lekker als het buiten fris is).

Patricia Prigge-Hunnego
7 december 2021

De box zag er goed uit, vers, fris. Heerlijk gegeten en de bezorging was prima op tijd.

Mevr
6 december 2021
Manon
6 december 2021

Heerlijke gegeten en perfecte bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ellen
5 december 2021
Ruby
5 december 2021

Lekkere sushi, veel keuze op menu. Prima bezorging, waren eerder dan de aangegeven tijd.

Bos
4 december 2021

Wegens drukte miste er een portie. Na een telefoontje netjes te woord gestaan en het op kunnen lossen door de ontbrekende portie na te leveren. Later nog terug gebeld of alles goed was gekomen en ook nog een kortingcode voor een volgende bestelling gekregen. Zeer goede service en ontzettend lekker gegeten!

JH
4 december 2021

Al vaker besteld, erg wisselende kwaliteit. Deze keer helaas erg teleustellend.. droge kip en weinig smaak.

An
2 december 2021

Eten was niet echt warm bij aankomst

Marlies Van Dorrestein
2 december 2021

Heerlijke sushi… perfect op tijd bezorgd! Een aanrader!

Chantal
1 december 2021

Altijd goed!

Carla Geurts-Kilian
1 december 2021

Gisteren genoten van jullie altijd overheerlijke Sensei Uramaki Box, Ebi Maki en Chuka Maki. Het was een fijne afsluiting van november. Wat zal Sinterklaasavond brengen?

Shaima
30 november 2021

Was weer lekker! Aanrader!!

Isabelle Mombers
30 november 2021

Altijd lekker de sushi! Vooral die crispy roll, hmmm! En we zijn zo blij dat ze in ons kleine dorpje bezorgen.

Jim
29 november 2021

Blijft onze favoriet; hele goede kwaliteit sushi en de bezorging was zeer stipt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Shaima
29 november 2021

Lekker warm bezorgd, terwijl het toch een heel stuks is (lees; hoef en haag). Was heerlijk! Chapeau! Zeker aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bert Hoornenborg
29 november 2021

Wij hadden het idee dat een aantal sushi minder smaakvol, wat wateriger, waren dan de andere keren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Paul
28 november 2021

Snelle bezorging binnen 15 min ,en de gratis roll was ook heerlijk. als ik via thuis bezorgd bestel duurt het minimaal een uur en geen extra's

B
27 november 2021

Weer super lekker en super snel bezorgd!

Michel
27 november 2021

Zoals altijd, heerlijke sushi! Keurig bezorgd, iets te laat maar vooraf werd netjes gebeld dat het iets later zou worden. Niets dan lof! Tot snel!

Luuk
27 november 2021

Hele lekkere en verse sushi. Snelle en vriendelijke bezorgers. Aanrader!

Samira Ouali
26 november 2021

perfecte Sushi 🎉🎉

Carla Geurts-Kilian
26 november 2021

Heerlijk genoten van jullie overheerlijke Uramaki box en Chuka Maki (six-pack). De sushi heeft mijn "dropverslaving" bijna volledig doen verdwijnen, maar is in de plaats gekomen van. Dus ja, .......

n.
26 november 2021

Altijd goed! Alleen dit keer waren jullie de gratis roll vergeten :(. Volgende keer dan 2 :)

L.
25 november 2021

3 keer in een paar weken tijd niet de volledige bestelling ontvangen.

Julia
25 november 2021
A
25 november 2021

Het eten was zoals gewoonlijk erg lekker, alleen jammer dat het bijna een uur te laat werd bezorgd.

van Erichem
24 november 2021

BEST SUSHI IN TOWN!!! Wij komen helemaal uit Amersfoort!!

Carla Geurts-Kilian
23 november 2021

Gisteren heerlijk geluncht met jullie Sensei Sushi. Het was weer smullen, zoals altijd. Tot de volgende keer maar weer.

Han
23 november 2021

Vers, lekker, voldoende, snelle bezorging. Doen we weer.

Fey
21 november 2021
Mickey Schroot
21 november 2021

Heerlijke Sushi, keurig op tijd en veel liefde en aandacht aan besteed. Heb al meerdere keren hier besteld maar het is echt altijd top..

Mirjam
20 november 2021

Was lekker. Beetje jammer dat beloofde gratis sushi er niet bij zat

Jannienke
20 november 2021

Ik vond niet alle sushi die ik besteld had in de smaak vallen maar dat is persoonlijk

B van roekel
20 november 2021

Mooi op tijd gebracht

Noa Valen
19 november 2021

Zoals altijd weer ontzettend lekker! De warme loempias waren goed ingepakt waardoor ze na een half uur thuis nog steeds lekker warm waren!

Kaylee de Goei
19 november 2021

De sushi was super lekker alleen de tonijn nigiri had niet zoveel smaak maar de rest was super.

Manuela
18 november 2021

De sushi was heerlijk.

Sander
17 november 2021

Wat een sympathieke mensen zijn het bij Sensei, bestelling was super snel klaar dit keer, 17:10 bestellen voor 18:00 ophalen en om 17:40 al je eten kunnen afhalen! Toppers! Er is geen betere sushi dan van Sensei in Culemborg! Zonder twijfel!

Carla Geurts-Kilian
17 november 2021

Gisteravond genoten van de Family box en een gratis roll. De heerlijke geur die mijn neus prikkelt, als het deksel van de schaal gaat. Ik begin nog net niet te kwijlen, omdat ik de inhoud sushi wil verorberen. Thuis ben ik niet meer het "dropmonster", maar het "Sensei-sushimonster". Ik vind deze naamswijziging niet erg.

Joyce Lamboo
16 november 2021

Snelle bezorging en een lekkere Sensei Uramaki Box!

Jacqueline Van Diejen
16 november 2021

We hebben gisteravond sensei sushi besteld en waren blij verrast dat de bezorger veel vroeger was dan op de mail was aangegeven! De sushi was heerlijk wij gaan zeker vaker bestellen bij sensei sushi

Ndb
15 november 2021

Heerlijk en snel bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jelle Zuring
15 november 2021

Precies op tijd bezorgd, netjes verpakt en je proeft meteen dat het vers is. Al sinds de opening in Culemborg een tevreden klant!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Carla Geurts-Kilian
15 november 2021

Sensei Sushi smaakt voortreffelijk op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag. Ik geniet er iedere keer weer van. De producten zijn heerlijk vers en zorgen voor veel smaakplezier.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Chamilla Van den Berg
15 november 2021

Heerlijk gegeten!! Voortaan altijd daar bestellen. Enige minpuntje, we zouden volgends de flyer een gratis rol krijgen, die dat er niet bij helaas.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Carla Geurts-Kilian
13 november 2021

Weer heerlijk genoten van jullie sushi, blijft een soort klein feestje thuis. Niet gelukt om het 's avonds allemaal op te eten, dus de volgende dag voor de lunch ook nog genoten van dezelfde bestelling.

D.stooker
13 november 2021

Heerlijke verse sushi en super aardige bezorger... op tijd bezorgd! Was weer helemaal top!

Noa Valen
12 november 2021

Elke vrijdag heb ik dansles in Culemborg; een perfect excuus om ook elke vrijdag sushi te halen:)

Ns
12 november 2021

Always nice food, best sushi in town.

Kirsten
12 november 2021

Rijst minder plakkerig en vochtig maken. Minder sausjes op sushi. Vriendelijke service en behulpzaam.

Gabriëlla Nengerman
12 november 2021

Super lekker eten en wil vaker bestellen de beste sushi uit de stad🙏🏼❤️😍

Hedwig
10 november 2021

Heerlijk gegeten, snel bezorgd

Kikkert
10 november 2021

Meestal als mijn dochter hier naar toe komt laat ze sushi bezorgen via jullie site . Maar nu op de dag van de mantelzorg werd ik verwend met heerlijk sushi . Natuurlijk bij jullie vandaan want dat zijn de lekkerste hier in Culemborg. Ik heb er van genoten (zoals altijd) hoop nog vaak er van te kunnen genieten.

Marijke
10 november 2021

Superlekkere suhi en attente bezorger. Een aanrader!

Louise
10 november 2021

Erg lekkere sushi!

Marjan Kamp
9 november 2021

Heerlijk verse sushi. Genoeg sojasaus, gember en wasabi erbij. Levertijd wordt altijd netjes nagekomen en vriendelijk personeel. Aanrader !

Malou Kenters
9 november 2021

Al veel vaker besteld en altijd super lekker! Ook nu weer was het top! 😁 Ps.. Mocht er iets niet goed zijn neem dan contact op, ze lossen het super goed op!

Helmi Copper
8 november 2021

Van het weekend weer heerlijk genoten van de warme crispy box en poke bowls, lekker vers en keurig op tijd geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Carla Geurts-Kilian
8 november 2021

Als er een kansspel zou bestaan, waarbij je sushi van Sensei Sushi als prijs zou kunnen winnen, dan zou ik meteen meedoen. Zaterdagavond genoten van een tafel vol met sushi. We hebben eerst de warme crispy-box opgegeten en daarna de 2 Uramaki-boxen, de Familiebox en Chuka Maki. Wat een vakmanschapswerk hebben jullie weer geleverd, dank je wel.

Patrick
7 november 2021
Isabelle Mombers
6 november 2021

We wonen in een klein dorpje en Sensei is de enige die bij ons bezorgd. We zijn helemaal gek op sushi en super blij dat Sensei bij ons thuis komt. De sushi is altijd lekker vers en lekkere sushi op de kaart. Vooral die gefrituurde chrispy rolls, jammie! super lekker. We krijgen altijd het geen wat we bestellen en ze hebben leuke acties, zoals een gratis roll.

K moussaoui
6 november 2021

Heerlijke verse Sushi en netjes geleverd op gewenste tijd!! Superservice!!!!

Carla Geurts-Kilian
5 november 2021

Gisteravond weer sushi besteld en niet zo maar sushi, maar jullie SENSEI SUSHI. Die sushi is zo lekker, die moet je geproefd hebben. Ik waarschuw je wel, als je ze eenmaal geproefd hebt, dan is er geen weg meer terug en ben je verkocht en wil je het ook vaker eten. Ze hebben natuurlijk ook andere producten om te laten bezorgen en alles met een glimlach van "oor tot oor". Ik verheug me op morgenavond, want dan gaan we extra lekker genieten van SENSEI SUSHI.

Carla Geurts-Kilian
1 november 2021

Al 2 keer jullie overheerlijke sushi gegeten afgelopen week en gisteren voor de 3e keer een bestelling gedaan. Heerlijk van genoten tijdens een film kijken. Jullie producten waren weer voortreffelijk, super gedaan weer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

H verkuijl
31 oktober 2021

Het was weer heerlijke sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bilal
31 oktober 2021
C. Geurts-Kilian
31 oktober 2021

Sensei Sushi is voor mij iedere keer een feestje thuis, genieten van super verse producten, met een topsmaak. Als het bericht binnen komt dat de bezorger onderweg is maak ik spontaan een vreugdedansje. Ik kijk al weer uit naar volgend weekend.

Familie v. Burken
31 oktober 2021
Sr
30 oktober 2021

Heerlijk!!! Ik zou alleen graag zien dat je ook kleinere rollen kunt bestellen voor meer variatie voor als je alleen of met zijn 2-en bent.

Sander
30 oktober 2021

Altijd goed! Enige goede sushi tent in Culemborg.