Beoordelingen van Sensei Sushi Culemborg

Recente recensies

5.0
Han
vandaag

Het was weer heerlijk.

Van Doesburg
4 oktober 2022

Toffe bezorger! Complimenten voor deze nette jongeman.

Erik Hettinga
2 oktober 2022

Super Lekker en ruim op tijd

J
1 oktober 2022

Dw kwaliteit is achteruit gegaan. Voorheen waren de sushi met bijvoorbeeld de tempura garnalen, warm. Heel erg jammer dat dit niet meer zo is. De sushi was nu echt koud. Vind dat dit wel een echt minpunt. De sashimi wordt steeds dikker gesneden. Dat was eerder ook niet. Overall is de sushi ok. Voorheen zou ik 5 sterren hebben gegeven. Nu helaas maar 3.

Anoniem
30 september 2022
Gabriëlla Nengerman
30 september 2022

Heerlijk gegeten zoals altijd!!

Gerda
28 september 2022

Weer heerlijk gegeten. Was iets later. Maar hadden gebeld. En hadden heel lief extra er bij gedaan. We hebben heerlijk gegeten

Joanna
28 september 2022

Ze bellen altijd, om te informeren. Keurig op tijd en warm en alrijd zeer tevreden.

.
26 september 2022
Thijmen van Dijk
26 september 2022
Saskia Deenik
26 september 2022

Het was weer heerlijk, alleen ontbrak de soft shell crab in een van de bestelde rolls.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Susan
25 september 2022

Jullie zijn er altijd sneller dan ik dacht en het eten is altijd heerlijk! :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tess Clavier
24 september 2022

1 van de maki was met tonijn geleverd ipv met ei. Verder heerlijk gegeten en snelle levering!

A
24 september 2022

Heerlijke sushi, topservice! Was ook op tijd bezorgd door een hele knappe bezorger 😉

Carla Geurts-Kilian
24 september 2022

Ik durf het bijna niet neer te zetten, maar heb al voor de 4e keer de: Soft Shell Tropical Salmon Roll, Soft Shell Carpaccio Roll, Tropical Mango Chicken Roll, Sensei Dragon Roll en Chuka Maki besteld. Alle keren was de kwaliteit zoals altijd super goed en hetzelfde. Deze rollen gaan me niet vervelen en zorgen voor een nieuwe smaaksensatie en het zorgt voor optimaal genieten.

Sonja
24 september 2022

Altijd lekker en op tijd bezorgd, top!

Denise Geerlings
23 september 2022

Lekkere sushi en volgens afspraak geleverd! Ik had voor 9 personen 90 euro sushi. Dat was helaas te weinig. Maar wel gezellig eten. En S had tompoezen mee als toetje.

ML
22 september 2022

Heel erg lekker! Ik werd netjes gebeld dat de bezorger iets later kwam! Ik ga hier vaker bestellen

Sander
22 september 2022

Heerlijk! Bedankt!

Murray
18 september 2022

Was weer heerlijk 🤤

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Matthieu
18 september 2022

Zo als gewoonlijk erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kurt Neijenhuis
17 september 2022

Erg goed! Genoten! Reden van slechts vier sterren van de vijf is dat er ruimte moet zijn voor verbetering voor het geval het toch nog beter blijkt de volgende keer. Maar een volgende keer zal ik zeker weer hier bestellen. Echt topkwaliteit!

Gerda
17 september 2022

Heerlijk gegeten. Alles vers. Vooral de nieuwe rol met mango en kip. Geweldig

Inge van Doesburg
12 september 2022
Carla Geurts-Kilian
11 september 2022

Donderdag 8 september voor de derde keer een Sensei Dragon Roll, Soft Shell Carpaccio Roll, Tropical Mango Chicken Roll en Soft Shell Tropical Salmon Roll besteld, want die waren zo lekker, dat ik ook vandaag ze wilde hebben om te eten. Nogmaals hou deze rollen aub op de menukaart, want ik kan nu al niet meer zonder.

Miriam
11 september 2022
Murray
11 september 2022

Super lekker en verse sushi wij bestellen altijd hier.

Eddy Vera
8 september 2022

Nieuwe chicken sushi box is super! De kipspiesjes mogen wel iets groter/meer zijn, maar ook erg lekker.

.
8 september 2022

De dragon roll en soft shells zijn favoriet, ook de gefrituurde garnalen zijn een aanrader.

Anoniem
8 september 2022

Erg goede en verse sushi, de beste in de regio!

Anoniem
7 september 2022
Kim
6 september 2022

Het eten is fantastisch, as always! De service ook. Helemaal nadat werden gebeld dat ze ook op ons nieuwe adres kunnen thuis bezorgen, zodat we niet hoefden af te halen!

Gerda
5 september 2022

Heerlijk gegeten

Lamkaddem
5 september 2022

Verse heerlijke sushi zoals altijd! Vriendelijke bezorger en de sushi was binnen een half uur bezorgd!

CarlaGeurts-Kilian
5 september 2022

Zaterdag 3 september weer een Sensei Dragon Roll, Soft Shell Carpaccio Roll, Tropical Mango Chicken Roll en Soft Shell Tropical Salmon Roll besteld, want die waren vrijdag zo lekker, dat ik ook vandaag ze wilde hebben om te eten. Nogmaals hou deze rollen aub op de menukaart.

Carla Geurts-Kilian
5 september 2022

Vrijdag 2 september, de nieuwe in het assortiment toegevoegde: Sensei Dragon Roll Soft Shell Carpaccio Roll Tropical Mango Chicken Roll Soft Shell Tropical Salmon Roll besteld, nou die zijn verslavend lekker, dat kan ik je vertellen. Ik hoop dan ook dat deze op jullie bestellijst blijven staan, want kan nu al niet meer zonder.

Peter Groffen
4 september 2022

Prima verzorgd en lekker. Nette bezorger, zeker aan te bevelen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jolanda kruissen
4 september 2022

Heerlijk gegeten

Julia
4 september 2022
Meike Bos de Wilde
2 september 2022

Wederom heerlijk gegeten. De beste sushi in de omgeving. Aardige bezorger en keurig op tijd. Absolute aanrader!

WILLEM FRIIS
2 september 2022

heerlijk

SD
2 september 2022
Desiree Delsink
2 september 2022

Altijd blij met Sensei! Heerlijke sushi die wij graag bestellen. Kids zijn er ook gek op. Werd netjes gebeld dat het waarschijnlijk 5 minuten later zou zijn. Dit werd uiteindelijk 15/20 minuten. De sushi was perfect. De ebi temaki bevatte zoveel rijst dat het niet echt lekker at. Verder altijd mega tevreden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Roos
31 augustus 2022

Het was weer uitzonderlijk goed. Echt weer voor herhaling vatbaar.

Elsje Braam
31 augustus 2022

Het was weer heerlijk! En de bezorging ook op tijd!

René
29 augustus 2022

Al vanaf de start mijn vaste sushi adres. Zalm sashimi altijd vers. Prima kwaliteit en levertijd. Eenmalige vertraging werd netjes opgelost!

Michel
22 augustus 2022

Heerlijke sushi en ook weer perfect op tojd afgeleverd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Elsje Braam
19 augustus 2022

De bezorging op zich is prima maar de aanduiding vd tijd klopte niet. Ik kreeg via de mail de melding dat er rond 19.05 bezorgd zou worden maar de bestelling kwam een half uur eerder. Niet erg zou je zeggen maar we hadden net nog ff wat anders gepakt om de wachttijd te overbruggen. Geen echte ramp natuurlijk maar tikkeltje onhandig. De kwaliteit van de sushi is uitstekend en ik zal zeker nog vaker bij jullie bestellen!

Reactie van Sensei Sushi

Hoi Elsje, Wat fijn om te horen dat het gesmaakt heeft! :) Wat betreft de eerdere bezorgtijd, u heeft besteld voor “zo snel mogelijk”. De tijd die u dan in uw mail krijgt is de maximale eindtijd waar we naar streven. Dit keer was de bezorger lekker snel... Als u in de toekomst op een specifieke tijdstip uw bestelling wilt ontvangen, dan kunt u dit ook selecteren! Hopelijk tot gauw! ❤️ Liefs, team Sensei Sushi

Arends
19 augustus 2022

Bezorging was sneller dan verwacht en het eten was weer heerlijk!

Nick
19 augustus 2022
Willemijn
19 augustus 2022

Heerlijke sushi, vers en ziet er prachtig uit! Bezorging was stipt optijd

Saskia
18 augustus 2022

Altijd keurig op tijd. Vriendelijke service.

Sander
18 augustus 2022
Ilse
17 augustus 2022
De jong
16 augustus 2022

De vegetarische sushi is erg lekker Binnen de afgesproken tijd gebracht

Ouwens
15 augustus 2022

Sushi kip was echt niet lekker. De kip was zo hard en droog. Dat je jezelf afvraagt hoe krijg je dit voor elkaar met een stukje kip. Erg jammer. Soft Shells waren wel erg lekker.

Han
15 augustus 2022

De kwaliteit was weer prima en netjes bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Riemers
15 augustus 2022

Heerlijke sushi!!

Maikel
14 augustus 2022
Vincent
14 augustus 2022

Echt heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gerda
12 augustus 2022

Heerlijk gegeten. Alles vers, waren 10 minuten later. Toch de moeite nemen om netjes te bellen!. Ik zeg hier kan je zeker bestellen

PETER TROMP
10 augustus 2022

OVERZICHTELIJK EN DUIDELIJKE SITE, SNELLE BEZORGING EN UITSTEKENDE KWALITEIT

Arnaud
9 augustus 2022

Snel bezorgd en lekker. Ze houden goed rekening met je intolerantie!

C
8 augustus 2022
Carla Geurts-Kilian
8 augustus 2022

Gisteravond om 8.40 uur nog een Uramaki Box besteld, welke zoals altijd heerlijk smaakte. Heerlijk genoten van jullie box C, welke door supervriendelijke bezorger bezorgd is. Tot de volgende bestelling en ga zo door met jullie bedrijf.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ronald Geval
8 augustus 2022

Was weer super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Georgette
8 augustus 2022

Allereerst heerlijke sushi. Tips de crispys en de softshell met de roomkaas erin en licht geflambeerd. Bezorging van Culemborg naar Asperen duurt meestal wel meer dan een uur, houd daar rekening mee! Kan soms langer duren maar dan bellen ze (meestal). Je krijgt er wel super verse sushi voor terug als je geduld hebt. @sensei sushi, als jullie een keer sushi willen testen, zijn wij graag proefkonijn!

Britt
7 augustus 2022

Was oké. Elke rol smaakt zo ongeveer hetzelfde. Niet voor herhaling vatbaar. Bezorging duurde vijf kwartier. Als ik dat van te voren had geweten had ik überhaupt niet besteld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pim
5 augustus 2022

Super lekkere en goede sushi. Alleen de bezorging laat te wensen over. Het afgelopen half jaar vaker niet op tijd dat wel.

Ariadna Cruz
3 augustus 2022

Heerlijk, op tijd en ideale temperatuur. Top!

Michiel van Rijn
30 juli 2022

Prima!!!

Noa Valen
30 juli 2022
Cindy Koning
25 juli 2022

Weer erg lekker

CarlaGeurts-Kilian
25 juli 2022

Heerlijk gegeten van de Familie-box en nog andere sushi.

Sten
25 juli 2022

Optijd bezorgd en goed eten :)

Gio
24 juli 2022
Colette
23 juli 2022

Heerlijk! Niet droog en vers

Michel
23 juli 2022

Kwaliteit weer uitstekend!!!

Renee
23 juli 2022

Lekkere sushi en bijgerechten en ondanks dat het wat later werd dan oorspronkelijk aangegeven, waar netjes over gebeld werd, waren de bijgerechten nog prima warm.

Sander
22 juli 2022

Grote klasse als altijd! 😋😋😋

H verkuijl
22 juli 2022
Coen P.
22 juli 2022

Altijd goed en precies optijd bezorgd. Top

Anoniem
21 juli 2022
Kim
21 juli 2022

Wederom iets niet goed gegaan, vorige x ivm een allergie (wat goed werd opgelost en de keer daarvoor trouwens ook) en nu ontbreekt er weer wat. We bestellen hier al maanden en dit is de derde x dat er wat mis gaan. Ontzettend jammer want de kwaliteit is goed, hardwerkende en aardig personeel. Maar we besteden elke keer een hoop geld en om nu weer ergens achter aan te gaan, het is een keertje klaar.

Lionel Wille
20 juli 2022

Bezorging was door drukte een stuk later dan de bedoeling was. Wel netjes telefonisch op de hoogte gesteld, maar kwam even niet goed uit. Eten was prima, zoals altijd (pokebowls waren goed gevuld). Als echter door het restaurant ook de moeite wordt genomen om na de (ongetwijfeld zeer drukke) avond toch nog even contact op te nemen om terug te komen op de late bezorging dan wordt zo’n ervaring juist weer positief. Keurig en een voorbeeld voor andere food delivery services!

Isabelle Mombers
18 juli 2022

Ik bestel meestal al een uur van te voren. Ik krijg dan een mailtje dat het er 18:10 uur is, daarna om 18:10 uur krijg ik te horen dat de bezorger onderweg is. Vervolgens wordt ik 18:15 uur gebeld dat de bezorger onderweg is. Fijn dat het zo duidelijk gecommuniceerd wordt. Maar erg jammer dat we zo lang moeten wachten en dan het dan ook al bijna koud is. Verder ben ik altijd tevreden over de sushi.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Carin
18 juli 2022

Goed

Murray
18 juli 2022

De pokebowl is de helft minder geworden en dezelfde prijs dat vind ik heel jammer die bestellen we niet meer.. sushi was weer uitstekend alles smaakt altijd goed prijs kwaliteit verhouding is van sushi goed de pokebowl veel te klein geworden helaas

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Geerlings
17 juli 2022

Zeer goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

ayse
17 juli 2022
Kelly krieken
16 juli 2022

Sushi was niet zoals normaal. Saus droop eraf, sushi smaakte minder als voorheen. Jammer

Kim
15 juli 2022

Altijd heerlijke en verse sushi. Het wordt snel en op de aangegeven tijd bezorgd.

Suma
15 juli 2022

We hebben wederom heerlijk gegeten. Wij zijn vegetarisch en hebben bij jullie voldoende keuze!

Michiel van Rijn
14 juli 2022

Uiteraard weer lekker, maar dit keer wel drie kwartier later dan beloofd (en dan nog na een telefoontje van ons). Maar goed, beter trage bezorging dan slechte sushi. ;-)

Loes
14 juli 2022

Alles was heerlijk zoals altijd. De bezorging was ook snel. Een dikke 10!!

Esther
13 juli 2022

Vandaag was alles optijd en compleet geleverd, we hebben genoten. Dank!

L. Wille
12 juli 2022

Vriendelijke bezorging, op tijd en het eten weer prima.

Noa Valen
10 juli 2022

Veel te lang niet besteld:) smaakte weer heerlijk!

Murray
9 juli 2022

Zoals altijd super vers en goed wij bestellen nooit meer ergens anders.. altijd Sensei echt de beste sushi

MT
9 juli 2022
Pivo
9 juli 2022

Eerder verzorgd dan de verwachte tijd. Ruim voldoende eetstokjes. Erg lekkere sushi!!

Rudi
9 juli 2022

Goede sushi en service.

Suzan
8 juli 2022

Top Sushi, ondanks dat we geen vis liefhebbers zijn is er genoeg keuze. We zijn inmiddels vaste klant. Ook heel fijn dat jullie in Beusichem bezorgen dat is vrij uniek hebben we al gemerkt. We bestellen gauw weer bij jullie!

Carla Geurts-Kilian
7 juli 2022

Gisteravond weer heerlijk gegeten van verschillende sushi. Uiteraard eerst begonnen met de crunchi warme rol en daarna verder met de rest. Het wordt misschien saai, maar blijf het toch zeggen:"'Sensei Sushi is iedere keer weer een feestje thuis". De mooi gemaakt rollen en hoe het in de bakjes gedrapeerd wordt door jullie en vooral niet te vergeten de versheid van jullie sushi. Sensei Sushi ga zo door.

Ariadna Cruz
7 juli 2022

Altijd op tijd en heerlijk

Joanne Janszen
5 juli 2022
Murray
4 juli 2022

Super lekker 🤤 zoals altijd

Kimberly
3 juli 2022

Altijd top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Floor
3 juli 2022

Beste sushi welke thuis geleverd kan worden, en ik ben een echte sushi liefhebber. De ingrediënten zijn vers, niet teveel gerotzooid met allerlei sausjes en de rijst is ook niet mierzoet. Sushi moet lekker umami zijn en daar voldoet deze sushi aan!

Spinhoven
2 juli 2022

De Pokebowl was heerlijk maar helaas waren de garnalenkroketten en de dumplings koud wat afbraak deed aan de smaak.

Michiel van Rijn
1 juli 2022

Weer prima! Volgende keer graag gember en wasabi er bij, onze oudste dochter vindt dat lekker.

.
28 juni 2022
Georgette
28 juni 2022

Heerlijke sushi. Levertijd Asperen ongeveer een uur maar dat staat aangegeven. De losse rolls zoals de softshells zijn heerlijk en ook de vegetarische crunchi is heerlijk.

Chamilla van den berg
27 juni 2022

Lekkerste sushi in de regio

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Chermaïne
25 juni 2022

Altijd lekker en vers!!

Floor Kuylman
25 juni 2022

Bezorging was supersnel. Deze keer was de sushi helaas matig, terwijl we hier hele goede sushi gewend zijn. Er waren 3 ebi roll stukjes zonder garnaal, de rainbow was alleen gevuld met zalm en komkommer en er was zoveel visei op gedaan dat veel andere smaken verflauwden en de tonijn in de tonijn roll was roze/grijs ipv rood. Al met al zijn we dit hier niet gewend en is dat voor een duurder product ook niet wenselijk.

Murray
24 juni 2022

Het duurden even maar het wachten is het altijd zeker waard super verse sushi!

Maarten
24 juni 2022

Dik in orde!

Kim
24 juni 2022

Vorige keer was ik wat minder tevreden omdat de bezorging en de communicatie daarover niet goed waren. Dit is super netjes opgelost en deze keer was ik helemaal tevreden. Bezorging na telefonisch overleg wat eerder dan gevraagd. Fijn dat er nu wel goed gecommuniceerd werd. Hoop dat dit vastgehouden wordt want de sushi is echt heel erg lekker! We hebben genoten vandaag.

S
22 juni 2022

Pokebowl was heerlijk en vers! Snelle bezorging

Alissa
20 juni 2022

Veelste laat kregen we onze bestelling pas. Half uur na afspraak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
19 juni 2022

Dit keer was het niet goed. Sommige sushi was niet goed in het bakje gedaan en desondanks zat de deksel erover. Resultaat dta de helft eruit hing. Verder piepklein bakje soja dat gelekt had waardoor er niets over bleef. Tenslotte had de koerier zo hard gefietst dat de saus op de sushi gewisseld had van sushi. Kortom; alles was een puinhoop en de smaken vielen dus erg tegen daardoor. Normaliter goed, dit keer niet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Carla Geurts-Kilian
19 juni 2022

Verschillende sushi-varianten besteld, o.a. Crispy-sushi-rollen, welke we als eerste opgegeten hebben, omdat deze warm waren, daarna de rest opgegeten. Alle producten waren super vers en mooi gepresenteerd in de bakjes.

Amra
15 juni 2022

We hebben werkelijk weer heerlijk gegeten. En het was er al eerder dan van te voren gedacht!

L
15 juni 2022

aardige bezorger, netjes gebeld en de allerlekkerste sushi

.
15 juni 2022
Borsboom
14 juni 2022

Gioza was koud en in een zakje. Geen soja saus geleverd

Carla Geurts-Kilian
13 juni 2022

Zoals altijd heerlijk genoten van jullie super verse Sushi, bezorgd door vriendelijke bezorgers. Het blijft iedere keer een kleine feestje thuis.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Esther
12 juni 2022

Na twee dagen hard werken hadden we geen zin om te koken. Het eten was heel snel gebracht en smaakte goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marcel
11 juni 2022
Remco
11 juni 2022
Cindy Koning
11 juni 2022

Wwer erg lekker, de warme hapjes waten goed warm bij bezorging. Sushi is goed van smaak, ziet er mooi uit en is vers. Weer heel blij mee en lekker gegeten.

Carla Geurts-Kilian
10 juni 2022

Soms dan krijg ik ineens ontzettende trek in Sushi en dan bestel ik die bij jullie, omdat jullie sushi altijd vers is, heerlijk smaakt en nooit gaat vervelen.

D
7 juni 2022

15 minuten te laat, maar wel netjes gebeld

Elbér ayoub
7 juni 2022

Top kwaliteit, lekker gegeten! voor zo een grote box is 1 wasabi wel wat weinig. Maar daar kunnen we zelf wat aan doen volgende keer

Layla
6 juni 2022
Nadia Bouallouch
6 juni 2022

Snelle bezorging eten was zoals altijd vers warm en heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Paul
6 juni 2022

Ik word altijd netjes gebeld als de bestelling vertraging opgelopen heeft. Bezorger is altijd heel vriendelijk . Voordeel van deze sushi is dat het zo vers is dat je die 30 minuten vertraging toch niet proeft. En de sushi kan toch niet verder "afkoelen" .En de extra roll die ik er bij elke bestelling bij krijg is altijd perfect als toetje

Anne
5 juni 2022

Wederom genoten! Werden netje gebeld dat de bestelling iets later kwam. Niks te klagen, wij bestellen snel weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nienke
3 juni 2022

Het bakje van de yakitori was gesmolten en zat een gat in daardoor smaakte de yakitori naar plastic. Verder was de sushi prima!

Sander
3 juni 2022

Sensei sushi blijft met kop en schouders op voorsprong in vergelijking met de concurrenten in Culemborg! Een hardwerkend team, die weet wat de klant verwacht en altijd zijn stinkende best doet om deze op zijn wenken te bedienen. Betere sushi dan dit krijg je niet in Culemborg! Ga zo door Sensei! Chapeau!

2 juni 2022

Bestel paar keer per maand; altijd goed, altijd op tijd, altijd vriendelijk. Aanrader ;)

Dennis
31 mei 2022

Pokebowl met kip was heerlijk. Niets op aan te merken.

Salima
30 mei 2022
Cindy Koning
30 mei 2022

Lekker en goed van smaak. Dit keer geen 5 sterren omdat de krokant gebakken stukken wel heel breed waren gesneden. Dit vind ik niet handig. Alles goed vers en voldoende saus, stokjes en andere extra benodigdheden. Bedankt en tot de volgende keer.

mark
29 mei 2022

heerlijk! complimenten wat betreft de service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
29 mei 2022

Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ronald Geval
29 mei 2022

De schotel was super lekker , opmaak heel mooi en de bezorging was ook goed op de gevraagde tijd.

René
28 mei 2022

Erg lekker, hou deze kwaliteit vast!

Chermaïne
28 mei 2022

Hele goede sushi, ga hier zeker vaker bestellen!

Chamilla van den berg
28 mei 2022

De lekkerste sushi van de regio. Bezorging is soms wat laat maar altijd word ik goed op de hoogte gehouden. Krijg ik een volgende x korting of een extraatje voor t lange wachten. Super service. Altijd super sociale beleefde jongens die bellen en bezorgen

Paul
27 mei 2022

werd netjes gebeld dat de bestelling 20 minuten later was . de bezorger bood ook nog netjes excuses aan voor de vertraging. Sushi zoals gewoonlijk super vers en dankzij de heerlijke foodcoma heerlijk het weekend in denk morgen nog maar een keer bestellen

Erik Hettinga
23 mei 2022

Lekker! Op tijd geleverd! Prima prijs!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Esther
22 mei 2022

Snel geleverd, super lekker en zelfs nog wat over voor de volgende dag. Smaakt top! Wat knapperig moet zijn is knapperig, alles super vers!

Carla Geurts-Kilian
22 mei 2022

Heerlijk genoten van jullie overheerlijke verse sushi. Het is iedere keer weer een soort van feestje thuis.

Noa Valen
22 mei 2022

Er zaten vandaag bloemetjes op de sushi!!🌸🌼 Zag er superleuk uit:)

Soraya Straatman
20 mei 2022

Erg goede service, vriendelijk personeel en lekker eten!

David
18 mei 2022
Patricia
18 mei 2022

Wat een geweldig lekkere sushi! Zo vers en smaakvol, complimenten aan de kok(s)!! .. én de bezorger :))

Selma
17 mei 2022

HEERLIJK

Anita
16 mei 2022

Normaal altijd 5-sterren. Sushi was dit keer nét iets te warm. En de wasabi was totaal niet pittig. Zijn jullie van merk gewisseld? Desondanks zijn en blijven wij fan!

Peter Groffen
16 mei 2022
MT
16 mei 2022
Remco
14 mei 2022

Ontzettend genoten van de sushi. Helaas iets later ons eten gekregen dan eerst werd aangegeven. We werden wel netjes gebeld dat het iets later kwam. Volgende keer bestel ik hier weer!

Stan van der Linden
13 mei 2022

Was weer lekker ;)

Gabs
13 mei 2022

We hebben genoten van de sushi , we bestellen weer een keer.

Berg
11 mei 2022

Overheerlijke sushi

Harm-Jan Wijnen
11 mei 2022

Lekker gegeten, er zou nog wel contact door jullie met mij opgenomen worden aangezien de bestelling een uur later kwam dan verwacht..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lianne
10 mei 2022
Leyla
9 mei 2022

Zoals altijd weer heerlijk!

Walter Vanden Eynde
9 mei 2022

Bestelling was tijdig klaar. Super lekker gegeten. Niets op aan te merken.

Sander
9 mei 2022

Perfecte moederdag! Heerlijk gegeten!

Kikkert
8 mei 2022

Het was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tessa
8 mei 2022

Was weer super lekker, en hele goede service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Daan
6 mei 2022

De sushirollen waren geplet en zagen er niet meer smakelijk uit helaas

Noes
5 mei 2022

Gewoonweg heerlijk, alles smaakte vers en goed op temperatuur (cripsy rolls). Snelle en vriendelijke bezorger.

Audry Murray
5 mei 2022

Super vers en super goed.. altijd heerlijk wij bestellen nooit ergens anders meer sushi! Sensei is echt een aanrader.. heerlijk gegeten weer

Badr
4 mei 2022
Claudia
4 mei 2022

Het was nu wel goed. Klachten van de vorige keer zijn netjes opgelost

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jongerius
1 mei 2022

Heerlijk vers en goed van smaak.

Zomer
30 april 2022
A.jager
30 april 2022
EB
27 april 2022
Sander
24 april 2022

Afgezien vh vergeten van de gratis rol, verder alles prima en heerlijk zoals altijd.

Esther Verbunt
23 april 2022

Sushi werd iets eerder bezorgd dan dat er was aan gegeven. Super lekkere en verse sushi 👍

Eve
22 april 2022

Lekker sushi en vers ;)

Kimberly
21 april 2022

Vaker eten besteld en normaal wel lekker, maar deze keer was echt slecht.

Carla Geurts-Kilian
19 april 2022

We hebben weer heerlijk gegeten en genoten van de diverse smaken van de Familie-box

Murray
16 april 2022

Zoals altijd super vers en goede kwaliteit. Er was iets mis gegaan met mijn bestelling naar dit is keurig opgelost

Layla
15 april 2022
Maarten
11 april 2022

Lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sander
10 april 2022
Manuela Nengerman
9 april 2022

Sushi van Sensei blijft de lekkerste in de stad. Het valt nooit tegen en wordtop perfecte temperatuur afgeleverd. Sushi is niet te zuur of te zoet daarnaast krijg je veel waar voor je geld.

Miranda
8 april 2022
Bout
8 april 2022

Heerlijk

Tessa
7 april 2022
Carla Geurts-Kilian
3 april 2022

Heerlijke sushi zoals altijd waar we super van genoten hebben.

Marjolein
3 april 2022

Heerlijke sushi voor een goede prijs/kwaliteitverhouding. Zeer aan te bevelen. Leuke attentie dat je bij bestelling vanaf bepaald bedrag een extra roll mag kiezen. Complimenten voor de communicatie. We werden gebeld dat de bezorging wat later werd door erge drukte en toen de bestelling werd.gebracht nogmaals van de bezorger excuses ontvangen. Chapeau.

Sander
2 april 2022

Uw opmerkingen verbeterpunten of complimenten.

Margaret Oomen
2 april 2022

Lekkere en goed verzorgde Sushi!

Koen Verweij
1 april 2022
RdL
29 maart 2022

Het was weer heerlijk! Tot snel weer 😁

Jos Swaning
28 maart 2022

heerlijk gegeten bezorging een beetje te laat maar vond het niet erg

Ellen
28 maart 2022

Heerlijke sushi, bestelling op tijd maar niet compleet. Werd binnen 15 minuten bezorgd. Netjes opgelost waarvoor dank.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Carla Geurts-Kilian
27 maart 2022

Af en toe moet je zelf de slingers ophangen voor een feestje en dat hebben we gisteravond gedaan door jullie altijd overheerlijke en super verse sushi te bestellen. We hebben weer genoten van jullie producten. Blijf zo doorgaan.

Esther
26 maart 2022

Keurig op tijd geleverd. Beleefde bezorger. We hebben weer smakelijk gegeten, dank!

Noa Valen
25 maart 2022

Wij bestellen vaak hetzelfde, maar vanavond hebben we ook een pokebowl op:) En die blijkt ook mega lekker te zijn! Bedankt!

Mar
25 maart 2022
Sander
24 maart 2022

lekker man!

Julia
22 maart 2022
Audry Murray
21 maart 2022

Weer heerlijk bedankt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Assia Faik
20 maart 2022
Bilal
19 maart 2022

Een goede tent! Ze zijn altijd vriendelijk, altijd op tijd en communiceren gewoon goed!

Gabriëlla Nengerman
17 maart 2022

Altijd goed 😊 beste sushi van de stad ❤️

Sanne
17 maart 2022

Bezorgers zijn hartstikke aardig en de sushi is TOP.

Van Doesburg
16 maart 2022

Deel bestelling miste in eerste instantie maar dit werd erg goed opgelost! Chapeau! Eten zoals altijd heerlijk…

Elsje Braam
14 maart 2022

Lekker vers!

Carla Geurts-Kilian
14 maart 2022

Gisteravond weer een klein feestje thuis door jullie overheerlijke sushi. De verse producten, de manier van serveren, het was weer super genieten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Audry Murray
13 maart 2022

Het was heerlijk. Super vers we gaan echt vaker bestellen. Bedankt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Karen
13 maart 2022
Anoniem
13 maart 2022

Heerlijke sushi. Beter dan alle grote ketens!

Sleeuwits
11 maart 2022

Lekkere sushi voor een goede prijs.

Sander
11 maart 2022

Altijd heerlijk! Ultra snelle bezorging!

sophie
9 maart 2022

Altijd erg goed en lekker!

Harry Bos
8 maart 2022

Wederom optimaal genoten van de verrassingsbox, heerlijk vers bereid, smaakvol zoals sushi hoort te zijn en natuurlijk wederom op tijd geleverd! Aanrader!

Nora
6 maart 2022

Snel bezorgd Sushi was heerlijk Klantvriendelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Irma
6 maart 2022
Layla
6 maart 2022

Heerlijke sushi en super snel geleverd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Johan
6 maart 2022

Erg lekker, de bestelling was zo geplaatst, de bezorger was er snel en het smaakte erg goed, alleen jammer dat ze geen deserts hebben :p. Kortom ik ben zeer tevreden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

thea vd berg
6 maart 2022

lekker eten en op tijd bezorgd. Meer kan je niet wensen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tonie
6 maart 2022

Heerlijk gegeten, zoals altijd, we werden gebeld dat het iets later werd, ook al was dit maar 5 minuutjes

De Jong
6 maart 2022

Exact op tijd! Bedankt 👍 sushi was ook super goed

T.K.
6 maart 2022

Had hier voor gebeld maar zou worden terug gebeld. Is niet gebeurt

Tineke Kops
5 maart 2022

Jammer dat de gratis rol er niet bij zat en maar 3 chopsticks ipv 4 Verder alles prima!!

Christina
5 maart 2022

Ben zo blij met Sensei 🤤

Dion
4 maart 2022
Anoniem
4 maart 2022
Goa Borrek
4 maart 2022

Bezorging was laat en ik kreeg andere dingen dan ik besteld had. Jammer

Carla Geurts-Kilian
4 maart 2022

Gisteravond weer genoten van jullie sushi. De versheid, de heerlijke geur en de voortreffelijke smaak. Het was weer super allemaal.

Sander
3 maart 2022

Heerlijk weer! Love it.

Tarik Boulahiati
1 maart 2022
Shaima el Haddioui
1 maart 2022
A van Aken
28 februari 2022

Zoals altijd gewoon top! Lekker eten en op tijd bezorgd.

Kim
28 februari 2022

Topkwaliteit en snelle levering!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Annelies
28 februari 2022
Isabelle
27 februari 2022

We zijn altijd heel tevreden. Maar nu duurde het wel erg lang met als gevolg dat ons eten koud was. We zijn wel netjes gebeld dat ze erg laat waren. Maar als het eten dan koud is, is dat wel een teleurstelling. De smaak was wel goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ghadban
27 februari 2022

Bedankt voor jullie Lekker eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bernadette van der oord-monkel
26 februari 2022

Het was erg lekker. Ze waren iets vergeten en hebben dit alsnog bezorgd met een extra rol.sushi!

Stolp
26 februari 2022

Niet alles gekregen wat we besteld en betaald hadden. Moesten hiervoor terug.

Broeckx
26 februari 2022

Onderdeel van bestelling in de haast vergeten. Netjes weer opgelost door excuses, alsnog te bezorgen en extra rolletje erbij. Super service.

Noa Valen
25 februari 2022

Weer heel lekker gegeten! En het eten staat ook altijd op tijd klaar om op te halen:)

jeroen meulendijk
24 februari 2022
Tessa Kraaijpoel
20 februari 2022

Het eten was super lekker! Heerlijk vers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Murray
20 februari 2022

Eten was super goed. Kregen in eerste instantie verkeerde bestelling gelukkig kon na telefonisch contact het nog gauw omgeruild worden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M
20 februari 2022

Was weer prima

Riekie van Rosmalen
18 februari 2022

Goede kwaliteit zeer warm en ontzettend smakelijk

Sim
18 februari 2022

Lekkere sushi, vooral de ebi rol en de rainbow rol. De maki’s hebben een beetje taaie nori, misschien kunnen jullie hier wat aan doen, dan zou het perfect zijn. Altijd op tijd bezorgd en vriendelijk. Niets te klagen over deze zaak. Zeker een aanrader

Willemijn
18 februari 2022

Ben gebeld om te checken over sesam allergie, heel attent. De sushi is eerder bezorgd dan op de website aangegeven. Heerlijk gegeten.

Louise
15 februari 2022

Snel en vers! Top

Familie van Doorn
15 februari 2022

Heerlijke sushi, netjes verzorgd. Soms kan het gebeuren dat door grote drukte een bezorging vertraagd is, hoe fijn is het dat je daar dan even over gebeld wordt! Superservice :)

Dyoreka
14 februari 2022

Altijd snel bezorgd, heerlijke sushi en handig dat je de verwachtte levertijd op de mail krijgt. Geen verbeterpunten. Wat ik wel leuk zou vinden is als jullie een actie zouden doen waarbij we wat andere dingen makkelijk kunnen uitproberen.

Marijke
14 februari 2022

Superlekker!

Jeffrey Ruitenbeek
14 februari 2022

Er klantvriendelijk, komen altijd afspraken na en bellen als het iets later is. Heel tevreden.

Carla Geurts-Kilian
14 februari 2022

Weer heerlijk genoten van jullie Sensei Uramaki Box, Chuka Maki en Maki mix. Kijken al weer uit naar de volgende bestelling.

Nadia Bouallouch
14 februari 2022

Het eten is altijd lekker en vers! Bezorgers altijd vriendelijk. Als we sushi willen eten bestellen wij altijd hier, ondanks dat we hier in het dorp nog 2 andere aanbieders hebben. Sensei Sushi blijft gewoon de lekkerste sushi te hebben.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cobussen-Baas
13 februari 2022

Tip: de gyoza anders verpakken, bijvoorbeeld in een aluminium bakje zodat ze warm blijven. Onze complimenten de sushi was erg lekker en vers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

JS
13 februari 2022

Lekkere sushi en op tijd bezorgd

Mark
9 februari 2022
E.
8 februari 2022

Bezorging was weer perfect op tijd en weer heerlijk gegeten dankzij jullie! Echt TOP

Anoniem
7 februari 2022

Heerlijke gerechten! Bezorging was iets vertraagd maar daar werd keurig over gebeld. Prima service!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Murray
7 februari 2022

Er zat helaas weer krab in de box had aangegeven dat we dit niet wilden. De rest was heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sarah
6 februari 2022

Wederom heerlijk gegeten! Iedere bestelling is altijd vers en van kwaliteit. Erg blij met Sensei Sushi in Culemborg! :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mitch
6 februari 2022

Bezorger was 20 min later dan gepland bood netjes excuus aan maar helaas wel te laat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Myrea
6 februari 2022

Afgelopen zaterdag (5/7) heb ik besteld bij Sensei Sushi. Ze hebben me netjes gebeld dat mijn bestelling later zou komen. Toen ik mijn bestelling ontving miste ik een item. Heb erover gebeld en binnen 30 minuten kreeg ik alsnog het missende item + wat extra als excuus. Sushi was heerlijk en vers, medewerkers zijn lief. Raad Sensei Sushi zeker aan!